GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ahmet Balık Ortaokulu

Ahmet Balık Ortaokulu

03425020907
Adres
Bülbülzade Mahallesi, 136088 Nolu Cadde, No 2 Posta Kodu 27070 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek. Okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilimizin ve ilçemizin öncelikli tercih edilen Anadolu Lisesi, Fen Liseleri ve Anadolu Meslek Liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmak; katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte ilçemizde ve ilimizde önder bir okul yaratmaktır.
Misyon
Yüzyılımızın gelişen ortamında, iletişim halinde olduğu bireylere güven ve huzur içinde çağdaş eğitim vermek. Eğitim teknolojilerini okulumuzda en uygun şekilde kullanmak. Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, değerlerine ve yüksek ideallere sahip öğrenciler yetiştirmektir.
Kalorifer (Doğalgaz)
Dolmuş ve Belediye Otobüsleri okul yakınından geçmektedir.
Özel şirketlere ait servisler okulumuza öğrenci taşımaktadır.
Bülbülzade Mahallesi, 136098 Nolu Cadde, 27070 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezinde olup, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2-3 km uzaklıktadır.
Futbol, Voleybol, Basketbol, Oryantiring, Akıl ve Zeka Oyunları
TÜBİTAK 4006,TÜBİTAK 4007