GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ahmet Balık Ortaokulu

Öğrencilerimiz ortaokullar arası bilgi yarışmasına katıldı.

Nis

Okulmuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Programda yer alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Nis

Okul aile birliği öncülüğünde, velilerimizin yoğun desteğiyle okulumuzda kermes düzenlenmiştir. Ailelerin evde hazırlamış oldukları yiyecekler gelen misafirlere ikram edildi. Bu yıl ilk defa yapılan kermesten elde edilen gelir, okulumuzun eğitim öğretim faaliyetleri için kullanılacaktır. Yapılan etkinlikle okul veli iletişimin güçlenmesine katkı sağlamıştır.

Nis

Okulumuzda sınıflar arası yapılan Futbol Turnuvası kuraları çekildi gelecek hafta maçlarımız başlayacak. Turnuvada emeği geçen öğretmenlerimize, gerek sahada gerekte tribünde ter döken öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Başvuru işlemleri için TIKLAYINIZ.

Merkezî Sınav başvuruları; isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyenler, başvurularını 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam üzerinden yapacaktır.

Sınav, 8’inci sınıf öğretim programları esas alınarak yapılacaktır. Sınav, iki oturum hâlinde uygulanacak, çoktan seçmeli 90 soru sorulacak ve oturumlar aynı gün yapılacaktır.

Birinci oturum, 50 soruluk sözel alandan oluşacak ve süresi 75 dakika; ikinci oturum ise 40 soruluk sayısal alandan oluşacak ve süresi 80 dakika olacaktır.

Şbt

21 Nisan 2024 Pazar Günü, Türkiye saati ile saat 10.00’da gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.